REFERENTIES

Van Bogaert Transport

Bart Malfliet (Van Bogaert Transport): “Sinds het ontstaan van Maniflex heb ik met Wim een zeer goede samenwerking opgebouwd. Wim geeft een extra dimensie aan transport…meer dan enkel vervoer. Hij biedt een totale dienstverlening.”

Wim: “Dat is inderdaad de bedoeling. Zodra een bedrijf een kick geeft, veer ik recht. Met dank aan Bart haalt Maniflex goederen op, zorgt voor de nodige behandeling of verpakking, en brengt ze terug tot voor de deur van het bedrijf. Daarenboven hebben we een bewaakte parking 24/24 ter beschikking.”

Bart Malfliet: “Wim en ik werken zeer afwisselend en complementair, waardoor we de logistieke sector dag en nacht oplossingen kunnen bieden. En hij heeft werkelijk aan alles gedacht. Heb je tijdelijk nood aan extra opslagruimte, ook dan kan hij inspringen. Knap hoe hij met zijn innovatief model bedrijven zelfs structureel ondersteunt.”

Feliz – handgemaakte nougat

Kathleen (Feliz): “Maniflex is niet alleen ervaren en betrouwbaar, maar vooral ook snel. Ik begin alweer te glimlachen als ik denk aan die dringende en grote vraag van onze klant op zaterdagnamiddag. Wij kregen het alleszins niet klaar op een week (Thomas knikt uitbundig), maar we mochten Wim op zondag bellen. Op maandagochtend om 8u30 stond hij met een heel team klaar om ons uit de nood te helpen. Geweldig.”

Thomas (Feliz): “Sindsdien zijn we geëvolueerd naar meer structurele uitbesteding, zowel wat verpakken, etiketteren en afwerken van orders betreft. Wim neemt vele zorgen uit onze handen. Ook logistiek. En dat scheelt een pak in onze groei. We hadden nooit zo ver kunnen staan, en hadden allicht zelfs te veel personeel in dienst moeten nemen, wat verlieslatend zou worden. Met al zijn enthousiasme denkt Wim steeds constructief mee. Die service appreciëren we écht.”

C&C Group PLC

Joris Brams op de vraag wat hij zo bijzonder vindt aan het bedrijfsmodel van Wim:

Joris Brams (Bedrijfsleider C&C Group PLC): “Al mijn hele leven ben ik actief in de brouwerijwereld. Ik leidde verschillende bedrijven in België en de UK. En mijn ervaring is dat we – net als zovele andere spelers en sectoren – elke dag veel tijd verdoen bij het zoeken naar oplossingen voor de problemen die onze rigide arbeidsmarkt stelt. Bedrijven willen flexibiliteit. En Wim is met veel enthousiasme in dat gat gedoken.

Op zeer korte termijn vindt hij voldoende handen om een berg werk op een snelle manier te kunnen afronden. Zo kon ik op hem rekenen om voor Alken Maes een massa aan strandballen in bakken bier te steken. De volgende dag stonden deze bakken weer aan onze poort, klaar voor verkoop. Ongelooflijk. Hij respecteert de vaak erg strikte deadlines. Daar is Wim echt sterk in.”

Wim: “Maniflex in één woord?”

Joris: “In één woord? Klantenservice, flexibiliteit en no nonsens aanpak… het zijn er drie, ik weet het (lacht). Onze samenwerking biedt alleszins nog veel mogelijkheden. Dat staat buiten kijf. En ook andere organisaties zullen pas beseffen wat deze flexibiliteit voor de groei van hun bedrijf kan betekenen, als ze ervan geproefd hebben.”

MEER REFERENTIES

Wim, we zijn je enorm dankbaar dat je ons snelle oplossingen kon geven. Dit heeft ons super vooruit geholpen. We weten niet hoe je het hebt klaargespeeld. Maar een dikke merci aan jou en je team.
Peeters Lambrechts