Onze aanpak

Mensen, materialen, machines en methodes, 4M

M4 mensen

Mensen

Bij Maniflex staat de mens ten allen tijde centraal. In eerste instantie gaan we met jou in dialoog om een correcte analyse van je behoeftes te maken.

Vervolgens zoeken we – samen met de directe betrokkenen – de juiste mensen op de juiste plaats, zowel intern als extern. Maniflex is erg lokaal verankerd en sociaal geëngageerd. Afhankelijk van de opdracht kloppen we aan bij jobstudenten, de sociale economie, senioren, verenigingen, etc.

Inclusie en betrokkenheid zit in ons DNA ingebakken. Iedereen verdient niet alleen kansen op werk, opleiding en persoonlijke groei, maar krijgt ook zeggenschap in kwaliteits- en verbetertrajecten. Maniflex staat daarvoor garant.

M4 materialen

Materialen

Je merk en je klanten verdienen de grootste beleving. Geen saaie marketing. Wij ondersteunen de uitvoering van je creatieve ideeën met veel plezier. Werken met handgeschreven brieven, het maken van goodiebags of stalen, personaliseren van producten, … je kan het zo gek niet bedenken, of Maniflex heeft er al een stappenplan voor klaar.
Je hebt nog iets gekker in gedachten? Dan zijn we een en al oor.

4M machines

Machines

In onze digitale samenleving, waar robotisering en automatisering meer regel dan uitzondering wordt, kunnen jij en ik niet achterblijven. Onze mensen worden ondersteund door het gepast gereedschap. Want je weet … goed gereedschap, is het halve werk. En jij wordt beloond door een hogere productiviteit.

Welke hulpmiddelen je opdracht het beste kunnen ondersteunen? Voor jou een vraag, voor ons een weet. We hebben alle (klein) gereedschap ter beschikking: Nietpistolen of handdozensluiters, schaartranspaletten of veiligheidsmessen, voor elke opdracht wat wils. Geen gebreken, geen frustraties.

Ook voor het zwaardere werk kan je bij ons terecht. Denk maar aan dozensluiters, flowpacks of open/gesloten krimp. Of wat dacht je van rollenbanen, hoogtewerkers en vorklifts? Zelfs camera’s voor kwaliteitscontroles en stapelrobots zitten in het gamma.

Tot slot zit zelfs transport mee in ons aanbod. We hebben een eigen trekker met wisselopleggers ter beschikking om de leveringen ten gepaste tijde uit te voeren.

M4 methodes

Methodes

De 20 jaar ervaring en het uitgebreide netwerk van Wim zorgen voor de nodige expertise, kwaliteit en professionaliteit. Zodra we je behoefte kennen, is een goede afloop niet langer jouw zorg.

Maniflex puzzelt een oplossing op maat in elkaar. Welke weg we daarvoor bewandelen is verschillend per opdracht, met deze vier M’s steeds indachtig.

Het resultaat mag er alleszins zijn. Daar kunnen reeds verschillende mensen van getuigen.