300.000 zonnecrèmes … op één dag!

Festival voor hete vuren?

Een festival mag zich altijd gelukkig prijzen wanneer de zon overvloedig aanwezig is. Toch, trop is teveel (en teveel is trop). Om haar festivalgangers te wapenen tegen zonnebrand, vroeg de organisatie van een van de meest vooraanstaande festivals in België zich te bevoorraden aan zonnecrème.

De avond voor de start van de festiviteiten werd Maniflex ingeschakeld om 300.000 eenheden van 30 ml aan te leveren. In tijden van droogte is dit geen sinecure. Het aantal flesjes in voorraad bij de leveranciers slinkt dagelijks.

Mission accomplished

Toch mocht Maniflex daags nadien om 10u reeds het goede nieuws overmaken aan de organisatie: al het nodige was beschikbaar en kon indien nodig tijdig geleverd worden.

Het netwerk van Maniflex en zaakvoerder Wim Servaes speelde bij deze opdracht een grote rol. Zonder de goede contacten was het welslagen van deze opdracht allicht gedoemd.

Tevreden organisatoren, tevreden festivalgangers, dus ook een tevreden Maniflex. Drank en zon in overvloed. Deze laatste moeten de feestgangers niet langer vrezen….de eerste des te meer? 🙂